Redan kund? Logga in            Inte registerad? Registrera dig
Produkter: 0    Totalt: 0:-
Kundvagn
Avbetalning Ansök om studentfinans Köpvillkor Support Om Oss
» Studentpriser på hela sortimentet
» Studentfinans utan krav på inkomst
» Räntefria lån!
SökPreferred Partner 2010

 
Sveriges Bästa Finans!
Nu utan krav på inkomst
för studenter!
 


Välj mellan:

- 90 dagars faktura -
- 180 dagars faktura -

- Räntefri avbetalning -

Givetvis erbjuder vi också

Marknadens säkraste
kort- & bankbetalning

 

Om oss

Företagspresentation

Studentdator.se ingår numera i Multitech Koncernen - Mellansveriges största och mest etablerade IT-fackhandel sedan 18 år tillbaka. Vi har god erfarenhet av studentmarknaden och önskar Dig därför varmt välkommen! Vi innehar AAA-rating i kreditvärdighet vilket är en stor trygghet för Dig att Du anlitar en partner med absolut marknandens högsta kreditvärdighet.

Varmt välkommen
På denna sida kan ni läsa om varför Studentdator.se är det självklara valet när det gäller att hitta en trygg och säker leverantör av data- och IT-relaterade produkter. Enjoy! ;-)
 

Prolog
Bakom Studentdator.se står ett av MellanSveriges mest välmående IT-företag (Org.nr 556651-2231) som funnits på marknaden sedan 1999. Studentdator.se specialiserar sig endast på studenter samt instutitioner och skolor där studenter studerar. Eftersom vi arbetar med endast en kundgrupp är vi verkligen också riktiga proffs på detta.
 

Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder och vi gör väldigt mycket för att inte vara som "alla andra nätbutiker".
 

Ett bevis på detta är att vi faktiskt har ett stort eget varulager. Detta garanterar snabba och träffsäkra leveranser, mer exakta lagersaldon och större kontroll över logistikflödet. Målet är att alla beställningar lagda innan kl 13.00 skall vara utlevererade från vårt lager samma dag. Vi skickar också alltíd med ett kollinummer för att det enkelt ska gå att spåra godset. Som speditör anlitas till huvudsak posten. Det vi inte har på lager skickas från något av våra andra huvudlager eller direkt från tillverkaren. Studentdator.se har för övrigt också en bra och stabil ekonomi samt en mycket god kreditrating.

Ett annat exempel är att vi har ett 350 kvadratmeter stort ServiceCenter med egna utbildade tekniker som står redo att hjälpa Dig.

 

Då vi är goda partners till alla våra stora leverantörer kan vi alltid garantera ett mycket bra pris till Dig som studerar.
 

Tunga certifikat
Vi har under åren också erhållit en gedigen mängd certifieringar inom IT-området. Bland flera kan nämnas Acer, Hewlett Packard (HP), Microsoft, D-Link, Hyundai, Intel, AMD, Lenovo, Asus, Fujitsu Siemes, Samsung, Brother + många fler. Hur många andra butiker kan "skryta" om en sådan bred kompetens?

Personalen på Studentdator.se är mycket duktig och engagerad. Många har universitetsutbildning och vi har både ingenjörer och civilekonomer att bistå med i vår meritlista. Viktigste av allt är dock att vi alltid står redo att serva dig. 
 

Unikt framtagen finansering och andra trevliga betalningsalternativ
Hos Studentdator.se kan Du betala via vår unika och speciellt framtagna studentfinansiering. Du kan dela upp betalningen utan krav på inkomst mellan 1 och 36 månader men också välja 30 dagars faktura. Har du kontanta medel som ligger och bränner i fickan erbjuder vi marknadens säkraste kortbetalning. Verkligt och fritt val med andra ord!

Vi finns fysiskt med butik och lager i verkliga livet också. Vi har en adress, telefonnummer, egna tekniker, säljare, servicepersonal och det absolut viktigaste av allt; Vi finns alla här för Dig!

Det är inte för inte Studentdator.se kallas "Sveriges absolut bästa shopping för studenter!"

Varmt välkommen till oss!

 

 

 

Med vänlig hälsning

Vännerna på Studentdator.se

 

Kontaktuppgifter samt adress

Studentdator.se ingår numera i Multitech Koncernen - Mellansveriges största och mest etablerade IT-fackhandel sedan 18 år tillbaka. Vi har god erfarenhet av studentmarknaden och önskar Dig därför varmt välkommen!

Du når oss alltid enklast via mail. Studentals kan belastningen på våra telefoner vara hög och vi ber er därför att använda mailen. Den mesta informationen hittar ni också på vår hemsida.

E-post:

E-mail: kundtjanst@studentdator.se eller info@studentdator.se

E-mail offertförfrågan: kundtjanst@studentdator.se

E-mail Support: support@studentdator.se

Kunder med volymavtal: vipavtal@studentdator.se

STAKO kunder: stako@studentdator.se

Postadress:

MultiTech AB
Studentdator.se

Bågen vid Örebro Universitet
Åstadalsvägen 3
702 81 ÖREBRO

Telefonnummer:

Försäljning: 019 - 12 34 00
Försäljning fax: 019 - 12 34 01

Support & Service: 019 - 12 34 30 (10.00-13.00)
Service fax: 019 - 12 34 01

Ekonomifrågor: 019 - 12 34 00
Fax: 019 - 12 34 01

Nyheter
Upp till 2000:- tillbaka vid köp av ny dator

Passa på att handla Din nya dator under kampanjen!

...
SPARA 1000-lappar på APPLE
Studentdator.se är auktoriserad Apple Återförsäljare... ...
Kampanjer bärbart
Tung kampanj på bärbart.. ...
Nyhetsbrev – Bli medlem!
Gå med idag! Få vetskap om nyheter och studenterbjudanden före alla andra.
   
Bästsäljare
APPLE MacBook Pro (2020) Rymdgrå M1 16GB 2048GB SSD 13.3"
Konfiguratorer - Guide

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kategorier
Tillverkare

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.